Pro.medicin.dk´s redaktør takker af

Publiceret: 25.11.2011

Faglig tyngde second to none 

Dr.med. Court Pedersen har opsagt sin stilling som ansvarshavende redaktør af pro.medicin.dk, en opsigelse som direktør Jørgen Aagren Nielsen, Dansk Lægemiddel Information A/S, har modtaget med beklagelse. 

  

"Jeg er meget ked af at skulle sige farvel til Court Pedersen", siger Jørgen Aagren Nielsen, "Court har været den bedst mulige redaktør, jeg kunne tænke mig. Court er et af de mest ansvarlige, omhyggelige og samvittighedsfulde mennesker, jeg kender, med en faglig kompetence second to none og en fantastisk evne til at finde løsninger på komplekse problemstillinger. Blandt alle samarbejdsparter, fx pro.medicin.dk’s sekretariat og det faglige forretningsudvalg, er Court velanset for sin faglige kunnen og vellidt for sin behagelige facon. Han bliver virkelig vanskelig at erstatte", siger Jørgen Aagren. 

  

"Jeg bliver snart 60 år…"
Selv glæder Court Pedersen sig til at få mere plads i kalenderen. "Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg allerede for nogle år siden overvejede at stoppe som ansvarshavende redaktør på medicin.dk.  Jørgen Aagren fik mig dengang overtalt til at blive, men jeg fylder snart 60 år, og nu er tiden kommet til at veksle noget arbejdstid til fritid." 

  

Stolen er foreløbig tom
Direktør Jørgen Aagren står foreløbig tilbage med en tom stol i redaktionen på medicin.dk, da det endnu er uafklaret, hvem der skal overtage Courts plads. Dansk Lægemiddel Information har indledt dialog med relevante samarbejdsparter og interessenter, før der træffes beslutning om en afløser for Court Pedersen.   

  

Tak
Court Pedersen stopper formelt den 31. januar 2012.  

  

Kollegerne i Dansk Lægemiddel Information takker Court Pedersen for hans store arbejde gennem mere end 10 år. "Court vil blive savnet, og vi ønsker ham alt det bedste fremover" afslutter Jørgen Aagren. Court Pedersen har været ansvarshavende redaktør for pro.medicin.dk siden juni 2001.