Håndterer du medicin?

Publiceret: 15.11.2016

 

Håndterer du medicin, og er du farmakonom, sygeplejerske eller SOSU-assistent? Så har vi brug for dig!  

 

Mere information om håndtering og administration 

Den nyligt overståede brugerundersøgelse af pro.medicin viste, at mange brugere - især farmakonomer, sygeplejersker eller SOSU-assistenter - ønsker mere information om håndtering og administration af medicin.  

 

Derfor er vi gået i gang med at strukturere information om, hvorvidt tabletter og kapsler må deles, knuses eller åbnes, om det enkelte lægemiddel må gives i sonde - og om det skal tages med eller uden mad.  

 

Deltag i en 2-timers workshop om knuse/dele-problematikken 

Information om håndtering m.m. skal integreres på pro.medicin.dk - og vi vil gerne gøre det på en måde, så flest mulig brugere finder det nyttigt. Derfor inviterer vi nu til en 2-timers workshop, hvor du kan give din mening til kende og få indflydelse på, hvordan informationen kommer til at se ud fremadrettet.  

 

Praktisk 

Workshoppen afholdes i vores lokaler på Østerbro i København; Lersø Parkallé 101, 2100 Kbh Ø. 

Dato og tid: Tirsdag den 6. december 2016 kl. 16-18 

Honorar og transport: Vi betaler dig et honorar som ekstern konsulent for den tid, du bruger på workshoppen. Desuden betaler vi udgifter i forbindelse med din transport (tog, bil, bus) til og fra workshoppen.  

Forplejning: Der vil være chokolade, frugt, sandwich og vand undervejs.  

 

Interesseret? Kontakt os! 

Er du interesseret, eller vil du bare gerne høre mere - så kontakt projektleder Tone M. Reersted på tmr@dli.dk, eller på telefon: 39274488.  

 

Venlig hilsen redaktionssekretariatet 

Tone M. Reersted