Ny menustruktur på pro.medicin.dk

Publiceret: 18.11.2013

Vi har ændret på topmenuen på pro.medicin.dk, så den er nemmere at navigere i. Topmenupunkterne er valgt ud fra hvilke sider, der statistisk bliver set mest. 

  

Før ændringen så topmenuen sådan ud: 

  

Gammel menustruktur pro.medicin.dk 

  

  

Efter ændringen ser den sådan ud:  

  

Ny menustruktur pro.medicin.dk 

  

Bemærk, at den blå undermenu-linje nu ikke længere kommer, når du klikker på menuen - i stedet lander du på en side med de relevante undersider og informationer under den pågældende fane. 

  

Hvad kan du finde? 

  • Under fanen "Find medicin" kan du søge på medicin, både ud fra ATC-kode, via alfabetisk opslag og ud fra tabletten eller kapslens udseende. 
  • Fanen "Lægemiddelgrupper" viser dig oversigten over lægemiddelgrupper.
  • Fanen "Behandlingsvejledninger" indeholder pro.medicin.dk's behandlingsvejledninger og samtidig links til Sundhedsstyrelsens Nationale retningslinjer, IRF's rekommandationsliste, Sundhed.dk's Lægehåndbog og links til de største lægevidenskabelige selskaber.
  • Fanen "Baggrundsviden" samler det meste af det, som - da medicin.dk var en bog - var de indledende afsnit. Dvs. afsnit om lægemiddelegenskaber, lægemiddelformer, farmakokinetik etc.
  • Fanen "Adresser" indeholder nu tre alfabeter, hvor du kan søge på hhv. apoteker, forfattere og referenter på pro.medicin.dk og medicinvirksomheder.
  • Til sidst er indsat en ny fane om de services, pro.medicin.dk kan tilbyde, hvis du fx ønsker vores mobile versioner, eller du ønsker at integrere pro.medicin.dk data i dit eget system.

  

Vi håber naturligvis, du kan lide den nye struktur.  

  

Vi hører meget gerne dine kommentarer - skriv til Tone M. Reersted tmr@dli.dk.