Ny iPad version af pro.medicin.dk app'en

Publiceret: 19.02.2013

Pro.medicin.dk app'en findes nu i en vaskeægte iPad version. At der er tale om en version udviklet til iPad, betyder, at selve opløsningen af billedet er væsentlig bedre, end det var i den forstørrede iPhone version, og det betyder også at funktionaliteten enkelte steder er optimeret, så pladsen på den større skærm udnyttes. Fx bliver den alfabetiske liste liggende, når man laver et opslag og holder iPad'en vandret, og scanningsfunktionen er ændret så scanningsbilledet ikke fylder hele skærmen, men kun et mindre hjørne af skærmen. 

  

Læge med pro.medicin.dk på iPad 

  

Indholdsmæssigt indeholder iPad versionen det samme som versionen til iPhone og android. Ligesom det gælder smartphoneversionerne skal data i iPad-versionen også hentes hver 14. dag, hvorefter data ligger på telefonen og er tilgængelige offline. 

  

Markant stigning i iPad brugere 

Direktør for medicin.dk, Jørgen Aagren, er meget tilfreds: "Vi er rigtig glade for nu at kunne lancere en iPad version af pro.medicin.dk app'en. Når vi kigger på udviklingen, kan vi se, at flere og flere besøger medicin.dk fra mobile devices og især fra iPads. 

  

Antallet af brugere der kommer til medicin.dk fra et mobilt device, er steget med 244% siden sidste år. Til sammenligning er trafikken på det almindelige site "kun" steget med 22%. Samtidig kan vi se, at det især er iPad brugerne, der er blevet flere af. Her er tale om en stigning på 327% siden sidste år. Så det er rigtig godt, at vi nu også har en rigtig iPad version". 

Bruger du iPad mini, anbefaler vi, at du bruger iPad versionen i stedet for iPhone versionen. 

  

Læs mere om pro.medicin.dk 2013 app'en

  

Se pro.medicin.dk 2013-app'en på iTunes

  

Eller scan QR-koden og hent iPad app'en 

  

QR-scanningskode til pro.medicin.dk præparaterne 2012